Jessi tosiaan oli viikonloppuna kipeana, onneksi ei ollut kuumetta kun puoltoista päivää. Nokka on vieläkin hiukan tukkonen, eikä jessi tykkää tuosta nenä-friidasta sitten lainkaan.

keksinyt ihan muutamassa päivässä kauheesti uusia asioita, esimerkiksi peruuttamaan, äsken neiti löytyi melkein nojatuolin alta. Sitten tutti menee jo ihan itse laittaen oikeinpäin suuhun ja eilen keksi, että kuinka vatsaltaan pääsee pehmeästi takaisin selälleen :)

Ja sitten niistä uniongelmista. Ei tahdo neiti nukkua ei sitten millään, päiväunissa ei edelleenkään ole mitään ongelmaa, mutta kun pitäisi mennä yöunille, niin tulee itku. Maanantai oli kaikkein katastrofein. 00,30 laittoi äiti sänkyyn ja 3,30 vihdoin nukahti.  Muutaman minuutin huudattaminen auttoi niin, että väsyi siihen pisteeseen, että sai unen päästä kiinni, kun ensin äiti kävi rauhoittamassa. Mutta minään päivänä ei tuo ole enää auttanut, ei vaan nuku. Ei mitenkäänpäin. Äidillä menee hermot ja äiti ottaa kohta nuijanukutuksen käyttöön :) Ei vaan... pitää yrittää taas jotain uutta...