Paino 6455, pituus 63 cm pään ympärys 40,5 cm

"Hyvin kasvaa, kasvis- ja hedelmäsoseita sekä velliä saanut. Pään kannatus on hyvä. Vatsallaan viihtyy jo pitkään. Aurinkoinen!"

Seuraava aika 28.5 klo 13

Elikkä porkkanaa ollaan jessin kanssa syöty hyvin, jos miettisin syömisen kanssa sairaalan ohjeita, niin velliä vetää suunnilleen puolet siitä määrästä, mitä pitäisi painoon suhteutettuna, mutta sama tuo on, kun Jessi kuitenkin kasvaa. Nyt ostin parsakaalia ja kukkakaalia, niin huomenna on taas soseenteko operaatio heti aamusta, kun kaikki soseet on pakkasesta syöty. Tänään jessi maistoi ensimmäistä kertaa jauhelihaa, ihan äidin hampurilaisen välistä :)

Vatsallaan ollaan pyritty nyt olemaan päivittäin lattialla, niin nyt jessi jaksaa olla siinä jo kauan aikaa. Eilen ensimmäistä kertaa tavoitteli lelua siinä lattialla ollessa. Varmaan äiti laittanut vahingossa aina väärän lelun siihen lattialle, niin ei ole kiinnostanut.

Neuvolaa ennen oli vauhtivarpaat eli fysioterapeutin ryhmätapaaminen, siellä neuvottiin liikunnallisesta kehityksestä ja sen tukemisesta, niin olen yrittänyt vähän ottaa niitä neuvoja käyttöön, jotta saataisiin tuohon Jessiin jotain liikettä:) Vaihdois sitterissä lelun keskelle, kun en ollut tuota keskilinja asiaa tajunnut, aiemmin lelu oli toisella sivulla, kun oli Jessillä taipumusta katsella vain toiseen suuntaan.