Paino 7710g, pituus 71,1 cm, pään ympärys 43,5

"Kehittyy hienosti. Kääntyy. Tarttuu leluun (kahteen yhtä aikaa). Varaa jalkoihin. nauraa ja jokeltaa. Nukkuu hyvin. Syömiset vaihtelevat. Kaikki sopinut"

Elikkä kaikki jessillä hienosti. Uimassa ollaan käyty monta kertaa ihan järvessä ja jessi on kovasti tykännyt. Varsinkin kuin eilen oltiin sääksellä, jossa veden lämpötila oli 21 astetta.

Kovasti on kuin lentoon lähdössä potkii jaloilla niin pirusti ja välillä laittaa polvet pepun alle, niinkuin olisi konttaamaan lähdössä. Ja laittaa kädet suoraan allensa, muttei noita kahta osaa yhdistää.

Tuettuna jaksaa upeasti seistä ja istuu tuettuna. Nousee myös istumaan, kun hänelle tarjoaa kädet joista saa itsensä ylös nostettua.

On syönyt ihan hyvin, mutta puuro ja hedelmät menisi paljon paremmin, kuin oikea ruoka. Nyt oon kaupasta ostanut ruokia, niin on mennyt paremmin. Ehdoton lemppari on spagetti ja jauhelihakastike. Äitikin tykkää :)

Muutamaan kertaan ollaan käyty avoimella päiväkodilla ja siitä matkalta ollaan syöty vadelmia ja mustikoita. Päiväkodilla on kivaa, kun on muita lapsia paljon.