Ristiäiset pidettiin 2. pääsiäispäivänä, eli maanantaina 24.3, Neiti sai nimekseen Jessi Eerika.

Jessi= Jessican lyhentymä, joka on Englantilainen muunnos latinan Yiskah "Jumala katsoo puoleen"

Jessi sai lahjaksi kovin paljon käytännöllistä tavaraa.

Pääkallotutit ja tuttipullo:

1418002.jpg

Lelulaatikko, johon on upotettu vanhan peugeotin mittaristo. Kilsamäärä on asetettu 24308, eli ristiäispäivään.

1418005.jpg

1418011.jpg

Säästöpossu, kotelo kste-ja syntymätodistukselle, kaulaketju ja sormus. Sai neiti myös kummilusikan, mutta se ei jostain syystä eksynyt kuvaan.

1418015.jpg

Valokuva-albumeita ja kehyksiä, 1 albumi puuttuu kuvasta, Hyvä määrä niitä tuli, teetin ifiltä kuvia, niin neidistä oli jo 200 kuvaa otettu...

1418017.jpg

Vaatteita: Ristomatti ratian body (tuo raidallinen), Ympäristömerkitty haalari. bdy, Kivat-tumput ja Lisäksi vielä villa-asu, jonka mummo isomummo kutoi, mutta on vielä niin iso, että sopii varmaan syksyllä sitten.

1418018.jpg

Nyt on siis Jessillä nimi ja kovin on neiti kasvanutkin, Kotivaa-assa mittasian, niin neiti painoi jo 5,6 kiloa, maanantaina on neuvola, silloin sitten saamme tarkempaa lukemaa. Ja isi jää isyyslomalle maanantaista alkaen, pääsee Jessi isin kanssa hölmöilemään. Kovasti on Jessi ihan nopeasti kehittynyt; lelut kiinnostaa kovasti ja äänteitä tulee suusta oikein kovasti. Lempihommaa tällä hetkellä on kun lauletaan äidin kanssa, varsinkin pää-olkapää- peppu- polvet- varpaat laulu on kiva, kun siinä kosketaan joka paikkaan :)

Perunaa syötiin tänä aamuna n 50 ml ja siihen vielä 100 ml  maissivelliä päälle, oikein ahnaasti meni peruna alas, eikä enää kaikkki tullut paidan reunuksille.

Äiti on kovasti sisustanut ristiäisrahoista huonetta ja laittaa tähän kuvia istten kun on valmis tuo tapaus.

Sen verran jo nyt, että Jessi on muuttanut pois äitiyspakkauksen laatikosta ja nukkuu jo ihan oikeassa innasängyssä :) PInnasängyn päälle saimme tämmöisen bling-bling mobilen, jossa on kaukosäädin ja kaikki:

1418099.jpg